Home Diensten Contact
Nederwaard 10
2904 SH Capelle aan den IJssel
(T) 010 4584015
(F) 010 4512762
(M) 06 55108998
(E) info@dcondersteuning.nl
KvK 24262229
Hoe versterkt DC Ondersteuning uw organisatie.....

Dankzij jarenlange ervaring voeren wij niet alleen alle voorkomende werkzaamheden adequaat uit, maar zijn wij ook inhoudelijk gesprekspartner.
U kunt rekenen op strikt vertrouwelijke behandeling van alle informatie.
Bij het aanvaarden van onze opdrachten hanteren wij branche-exclusiviteit. Nieuwe uitdagingen gaan wij zeker niet uit de weg.

Managementondersteuning
DC Ondersteuning staat u daadwerkelijk bij. Op het moment dat u professionele ondersteuning nodig hebt staan wij voor u klaar. Incidentele werkzaamheden of complete projecten voeren wij snel en deskundig voor u uit. Samen met
u streven wij naar optimaal resultaat; wij zijn niet tevreden met een halve oplossing. Loyaliteit en betrokkenheid zijn kenmerkend voor onze aanpak.

Beheer secretariaten
Een goed secretariaat is onmisbaar voor een slagvaardig beleid.
DC Ondersteuning zorgt voor het opzetten en managen van secretariaten voor verenigingen, stichtingen en werkgroepen. Telefoon, e-mail, correspondentie, nieuwsbrieven, verslaglegging, voorbereiding en organisatie van bijeenkomsten en vergaderingen nemen wij volledig voor onze rekening. Ook op het gebied van bewaking van de voortgang van activiteiten leveren wij de nodige bijdragen.
Wij voeren niet alleen uit, maar denken ook mee over de inhoud van het te voeren beleid.

Relatiebeheer en tele-acquisitie
U vindt het verstevigen van bestaande contacten en het opsporen van
nieuwe relaties van groot belang, maar mist de noodzakelijke menskracht?
DC Ondersteuning zorgt voor een professionele en klantgerichte benadering van uw relaties. Structurele telefonische acquisitie met follow up of het complete relatiebeheer verzorgen wij graag voor u. Wij beheren uw adresbestanden, zorgen voor het opstellen en verzenden van mailings, denken mee over de marktbenadering en maken afspraken voor uw verkopers en adviseurs.

Meer weten over mogelijkheden?
Gebruik het contactformulier van deze website, mail naar info@dcondersteuning.nl of bel 010-4584015.